Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naučite strani jezik 3 puta brže!

Učenje jezika u alfa stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš način učenja stranih jezika u svojoj metodi koristi učenje u alfa stanju, tj. stanju potpune fizičke i psihičke opuštenosti.

Ova vrsta učenja namijenjena je svima, bez obzira na predznanje i dob, a posebno onima koji moraju ovladati stranim jezikom brzo.

Pročitajte i ovo Poziv - 1 (Ne)briga za pacijente Vozila saniteta i hitne u dramatično lošem stanju! U nekima nema sigurnosnih pojaseva: "Krevet je odletio u zrak" Slika nije dostupna Umanjuje se jezična različitost Zabrinjavajuća studija: U Hrvatskoj izumire čak nekoliko jezika!

Metoda nije nova, i u svijetu se uspješno koristi već 20 godina. U Hrvatskoj po ovoj metodi možete učiti samo u Centru za strane jezike Leksis. U suradnji s našim slovenskim partnerom, školom Candor-Dominko iz Ljubljane, predstavit čemo ovu vrstu učenja.

Škola Candor-Dominko održava ih desetak godina, a brojne tvrtke, organizacije, ministarstva i pojedinci koji su pohađali tečajeve, najbolja su referenca o učinkovitosti. Nastavu vode iskusni profesori stranih jezika, koji su posebno osposobljeni za ovu vrstu poduke.

Nastava je podijeljena u dva dijela; pasivni i aktivni.

Pasivni dio protječe u tzv. alfa stanju, odnosno stanju kada su naše tijelo i mozak potpuno opušteni. To nije ni hipnoza niti meditacija, već kombinacija fizičke i psihičke opuštenosti, kada udobno smješteni u posebno dizajnirane stolice, te uz glazbu u pozadini, naš mozak puno brže usvaja i lakše pohranjuje informacije.

Aktivni dio nastupa odmah nakon pasivnog, kada nas profesor kroz posebno dizajniranu igru ponuka da sve ono odslušano u alfa stanju primjenimo u praksi.

Na taj se način oslabađamo straha od izražavanja na stranom jeziku, te razmišljamo kako kreativno, tako i praktično. Rezultat toga je čak 3 puta brže svladavanje jezika - u odnosu na klasične metode.

Broj polaznika je ograničen na 10 osoba po grupi, a trajanje tečaja je 48 nastavnih sati. U tom se vremenu uspješno svlada gradivo za koje Vam je dosad bilo potrebno od 120 do 180 nastavnih sati. Poduka se održava 3 vikenda (subota, nedjelja), a moguće ju je održati i kroz 2 produžena vikenda (petak, subota, nedjelja).

Cilj nam je ovom metodom približiti strane jezike svima onima koji se zbog nedostatka vremena, ali i samopouzdanja, teško odlučuju na učenje jezika.

Stručnost i dugogodišnje iskustvo našeg slovenskog partnera u ovoj vrsti tečaja, te naša volja i entuzijazam, garancija su da čemo ovaj program provoditi uspješno i kvalitetno.

U Rijeci ćemo sa održavanjem nastave početi 20.02. 2010. a u Poreču 27.02.2010. Zainteresirane molimo da se jave što prije, pošto su grupe ograničenog broja polaznika. Neki od naših klijenata koji su uspješno završili tečaj učenja jezika u alfa stanju su:

Ministarstvo prosvjete i sporta Slovenije, Ministarstvo vanjskih poslova Slovenije, Petrol, Johnson&Johnson, Hit Nova Gorica, Lek Kozmetika, Adria Airways, Muller Drogerija, kao i mnogi sportaši, diplomati, poduzetnici ...

Više o tečaju: http://www.leksis.hr/tecaj_novo.html.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene