Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li moguće?

U Sibiru snimljen živući mamut?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila snimka iz Sibira, na kojoj se vidi, barem kako se čini, da mamut prelazi rijeku.

Snimka je napravljena u Čukotka regiji, a na njoj se vidi krznata velika životinja, koja podsjeća na odavno izumrlu vrstu. Snimio ju je ruski inženjer, koji radi za Vladu, a dosad nitko nije uspio dobiti izjavu bilo kakve vrste od njega.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna! Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu"

>> Japanci će kloniranjem oživjeti mamute

Snimka je objavljena jučer, a prvi ju je objavio britanski tabloid The Sun. Stručnjak za paranormalno i pisac Michael Cohen, smatra kako sibirsko područje, zbog svoje veličine, vjerojatno skriva mnoge još neotkrivene vrste. No, radi li se ovdje uistinu o mamutu, zasad nitko nije mogao potvrditi.

'Ukoliko su u Sibiru uistinu pronađeni živući mamuti, to bi moglo narušiti ruske planove za razvoj i eksploataciju resursa u toj regiji', rekao je Cohen.

Postoje dokazi kako je mamut živio sve do 1.700 godina prije Krista diljem Sjeverne Amerike i Euroazije, a najbolje očuvani leševi pronađeni su upravo u Sibiru.

Pogledajte video i prosudite samo, je li na snimci posrijedi neslana šala, ili živući primjerak mamuta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene