Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biznismen traži dio kolača

Tko je pravi vlasnik Facebooka? Zuckerbergu prijete opasni mailovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon blizanaca Winklevoss koji su izgubili parnicu na sudu, svoj dio kolača od Marka Zuckerberga sada traži biznismen Paul Ceglia.

Ceglia tvrdi da je 2003. godine u Facebook uložio tisuću dolara te tvrdi da sada ima pravo na 50 posto udjela u tu društvenu mrežu.
Njujorški biznismen Paul Ceglia objavio je mailove svoje korespondencije s Zuckerbergom u kojma mu ovaj govori kako Facebook ide loše te da ga čak planira ugasiti. 'Odrasti, upiši j... tečaj etike i uguši se tom srebrnom žlicom', napisao mu je Ceglia.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

>> Tko je izmislio Facebook: Zuckerberg dobio parnicu

Ceglia tvrdi da posjeduje još e-mailova koji bi vrlo lako mogli Zuckerbergu oduzeti Facebook. No, Odvjetnici osnivača Facebooka tvrde da su mailovi lažni te da ih donosi osoba koja već ima dosje.  Cijela situacija poslužila je grupi mladih iz Tajvan koji su napravili animaciju sukoba nad udjelom u Facebooku u kojem Zuckerberg urinira po Ceglinim e-mailovima. Duhoviti video dodirnuo se i WikiLeaksa i Charlia Sheena. Pogledajte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene