Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Vodič softverskih licenci

Što je to Software Assurance?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Softver je vrlo važna imovina bez koje je danas nezamislivo poslovati, tako da osiguravanje odgovarajućega softvera za vašu tvrtku može biti ključno za njezin uspjeh.

Da biste došli do softvera koji najbolje odgovara potrebama vašega svakodnevnog poslovanja, prvo trebate nabaviti softverske licence s kojima dobivate pravo na upotrebu željenoga softvera.

Pročitajte i ovo Gabrijela Žalac ''Za tebe sve'' Procurile poruke Gabrijele Žalac i Josipe Rimac: Pogledajte koga spominju Slika nije dostupna izašao iz pritvora Vlasnik Fleksbita priznao da mu je direktor logistike Hrvatske lutrije namještao poslove u vrijednosti od 8,2 milijuna kuna

Microsoft vam olakšava nabavku potrebnoga softvera sklapanjem ugovora o količinskom licenciranju, dostupnih preko partnerskih kanala. Za male i srednje velike tvrtke, Microsoft nudi 2 modela ugovora unutar programa Open količinskoga licenciranja: Open Value i Open Licence.

Open Value Subscription inačica je ugovora Open Value, a namijenjena je tvrtkama s najmanje 5 računala koje zanima obročna otplata za softverske licence kroz trogodišnje razdoblje.

Uz jednostavnije upravljanje softverskom imovinom te lakše planiranje godišnjih troškova za softver, značajna je vrijednost ugovora Open Value Subscription tehnološko jamstvo Software Assurance koje će vam omogućiti da najbolje iskoristite Microsoftov softver.

Software Assurance je sveobuhvatni program sa širokim spektrom povoljnosti koje pomažu organizacijama da maksimalno iskoriste prednosti Microsoftove tehnologije u svakoj fazi njezina korištenja. Pogodnosti Software Assurance raspoložive su poslovnim rukovoditeljima te IT-profesionalcima u trenutku kada su im potrebne.

Od planiranja implementacije i nadogradnje softvera do obuke zaposlenika i podrške za proizvod, pogodnosti tehnološkoga jamstva Software Assurance omogućit će vam:

• poboljšanje poslovnih procesa
• povećanje produktivnosti zaposlenika
• uštedu kroz brži povrat uloženih sredstava u softver

Uz činjenicu da uz sklapanje Open Value Subscription automatski možete iskoristiti sve pogodnosti tehnološkoga jamstva Software Assurance, važno je istaknuti i da vam u razdoblju od 15.01. do 31.05.2010. Microsoft Hrvatska nudi popust od 10% na sve svoje softverske proizvode koji su uključeni u ugovor Open Value Subscription.

 

Vodeći računa o postojećoj instaliranoj bazi i ranijim kupovinama licenci, do 30.06.2010. Microsoft Hrvatska nudi i UTD-popust od 50% na prvu godinu pretplate korisnicima koji već posjeduju licence zadnje verzije ili dviju prethodnih verzija proizvoda Windows Upgrade i/ili Microsoft Office Professional Plus.

Za više informacija o ovoj posebnoj ponudi posjetite:
www.microsoft.com/croatia/trenutakzaubrzanje, dok se za detalje ponude možete obratiti Microsoftovim partnerima.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene