Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Richard Branson želi Stevena Hawkinga počastiti izletom u svemir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski milijarder Richard Branson najavio je kako će poslati liječničku ekipu da razgovara sa Stephenom Hawkingom o mogućnosti da slavni fizičar ostvari svoju želju i otputuje u svemir.

Time je Branson odgovorio na Hawkingov intervju u britanskom listu "Daily Telegraph", u kojem je najveći živući fizičar, kako ga nazivaju, izrazio želju da bez obzira na svoju kvadriplegiju ipak jednom otputuje u svemir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na povjerljivom ručku OPISAO BIZARAN SUSRET S TRUMPOM "Obećao je provesti ostatak života u uništenju pet ljudi" Slika nije dostupna Karta za svemir - 250.000 dolara POGLEDAJTE kako izgleda novi svemirski brod za 'komercijalne' letove

Hawking je u intervjuu prorekao da se ljudska rasa mora upustiti u pothvat naseljavanja planeta izvan Sunčevog sustava, ako želi dugoročno opstati.

Hawking, profesor astronomije s Cambridgea, kvadriplegičar je koji komunicira služeći se kompjutorskim sintetizatorom glasa.

Osnivač Virgina, tajkun Sir Richard Branson, razvija privatni brod SpaceShip One, koji bi ljude trebao ponijeti u svemir 2008. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene