Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro kreću

Priprema se nova ekspedicija na dno Baltika da vide jesu li našli NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovci na blago kažu da su na dnu Baltičkog mora vjerojatno otkrili pali NLO. Traju pripreme za nastavak ekspedicije kako bi se utvrdilo o čemu se radi.

Peter Lindberg je na čelu ekspedicije koja se ovih dana sprema na ponovni pohod u dubine Baltičkog mora jer sumnjaju da su, istraživajući podmorje, na dubini od oko 90 metara, naišli na ostatke ogromnog NLO-a. 'U lovu na blago već 20 godina istražujem morska prostranstva i ovo je prvi put da sam vidio ovako nešto, rekao je Peter Lindberg za CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Slika nije dostupna Promjer 18 metara Na dnu Baltičkog mora pronađen NLO?

Naime, pomoću posebne tehnologije otkrili su okrugli objekt promjera 60 metara pored kojeg su bili tragovi dugi oko 400 metara, otkriva Lindberg za CNN. No to nije sve. 200 metara dalje snimili su još jedan objekt koji ima oblik diska. Lindberg smatra da se radi o prevelikim objektima da bi pali s nekog broda.

Andreas Olsson, iz švedskog Pomorskog muzeja priznaje da su ga snimke koje je zabilježio Lindbergov tim zaintrigirale, no da je pomalo skeptičan što se tiče verzije o NLO-u. Naime, tehnologija korištena prilikom snimanja teško može odrediti radi li se o objektu prirodnog porijekla ili nečemu drugom ali i zbog prirodnih uvjeta poput temperature ili morskih struja koji utječu na snimku, pojašnjava Olsson za CNN.

I sam Lindberg priznaje da snimke i nisu najkvalitetnije ali jedno je sigurno, njegova se ekspedicija nastavlja u proljeće da do kraja istraži što se točno nalazi u tamnim dubinama Baltika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene