Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poteškoće diljem svijeta

Srušio se BlackBerry diljem svijeta: Nema maila i Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici BlackBerry uređaja širom svijeta pa i u Hrvatskoj imaju problema s BlackBerry Messengerom i slanjem i primanjem mailova.

Izvor iz neimenovane globalne korporacije koja posluje i u RH te koristi BlackBerry uređaje kao službene uređaje zaposlenika, izjavio je kako je tvrtka poslala službenu obavijest djelatnicima o poteškoćama s primanjem i slanjem mailova na BlackBerry mobitelima, piše portal Zimo.

Pročitajte i ovo Mislav Bago u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U DNEVNIKU NOVE TV Mislav Bago: "Ovo je ozbiljan problem za Dalić i Plenkovića. Po nekim informacijama, idućih dana krenut će lavina mailova" Rad na računalu (Foto: Guliver/Thinkstock) Oprez! Ne otvarajte Finin mail o ''pokretanju ovršnog postupka", radi se o phishingu

Sve aplikacije koje zahtijevaju 'data connection', uključujući Facebook, MSN i Twiter također ne rade. Problemi još uvijek ne utječu na pretraživanje interneta.

Još uvijek nema službenog očitovanja iz RIM-a, no problem je potvrdio Vodafone Egipat putem Twittera. Tvrde kako postoje problemi s radom BlackBerryja te je na odgovornost pozvao RIM, kompaniju koja proizvodi uređaj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene