Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove informacije

Nove glasine o iPhoneu 5

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je veći broj glasina o novom iPhoneu, a posljednje kažu da će ovaj telefon biti širi, tanji i da će imati veći ekran

Gotovo da više ne može proći dan bez novih glasina oko iPhonea 5 – priču oko izgubljenog prototipa ovog telefona i potrazi za njim prenijela je većina svjetskih medija (mnogi su je nazvali i odličnim marketingom), a sada su se na internetu pojavile i nove informacije vezane uz sam telefon.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kad će se pojaviti u Hrvatskoj? iPhone 5 na europsko tržište stiže 15. listopada? Slika nije dostupna Jeftiniji iPhone s 8GB memorije Već je počela proizvodnja jeftinijeg iPhonea 4?

One se temelje na novima futrolama za iPhone 5 koje su se pojavile na internetu, a jedne takve dokopala se ekipa sa stranice MacRumors te ona ukazuju da bi novi Appleov smartphone trebao imati dijagonalu ekrana od najmanje najmanje četiri inča. Također, iPhone 5 trebao biti malo širi i osjetno tanji u odnosu na iPhone 4.

Prije nekoliko dana na DigiTimesu je objavljeno – pozivajući se na 'povjerljive izvore' da novi Appleov telefon neće donijeti previše noviteta te da bi trebao imati ekran dijagonale maksimalno 3,7 inča.

S obzirom na ove kontradiktorne informacije teško je zaključiti što će nam uistinu donijeti iPhone 5 te je trenutno jedino sigurno da će imati novi procesor (dvojezgreni kakav se sada koristi u iPadu 2) te bolju kameru rezolucije 8MP.

Do njegova predstavljanja – vjerojatno krajem ovog mjeseca, sigurno ćemo pročitati još nekoliko 'ekskluzivnih informacija iz povjerljivih izvora', a možda se u javnosti pojavi i onaj izgubljeni prototip pa ćemo i ranije saznati što će nam točno donijeti iPhone 5.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene