Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za korisnike Androida

Nova aplikacija o ljepotama Hrvatske 'govori' na 15 jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od stotinu milijuna korisnika Androida diljem svijeta odsad može uživati u aplikaciji koja nudi pregled stotinu najimpresivnijih znamenitosti Hrvatske.

Aplikaciju Croatia top 100 razvila je tvrtka Obvius iz Zagreba, dostupna je na 15 jezika, a može se skinuti na Androidovu marketu. Svi korisnici dobit će prikaz najboljega što nudi naša zemlja poput Dubrovnika, Plitvičkih jezera, skrivenih plaža, ali i jela tisućljetne hrvatske kuhinje.

Pročitajte i ovo Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019. Hrvatska na sajmu - 1 svečano otvorenje Hrvatska zemlja partner na turističkom sajmu u Zurichu: "Pokušati ćemo ih uvjeriti da je Hrvatska još bliža nego što je bila"

Croatia Top 100 za znamenitosti daje kratak opis, veliku fotografiju, točnu lokaciju mjesta, smjer kojim od vaše trenutačne pozicije doći do opisane lokacije i dr. Aplikacija je besplatna za sve korisnike uređaja koje pokreće Googleov Android. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene