Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za rubriku 'Vjerovali ili ne'

Pretukao ženu jer mu nije lajkala status na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac nije mogao vjerovati da su svi lajkali njegov status na Facebooku osim njegove žene pa je pretukao

Bizarna priča iz Novog Meksika – 36-godišnjak napao je i udario suprugu zato što nije lajkala njegov status na Facebooku vezan uz godišnjicu smrti njegove majke.

Pročitajte i ovo Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Navodno joj je, prije nego je udario, rekao da mu je nevjerojatno da su svi lajkali njegov status, osim nje – njegove žene 'koja bi prva trebala lajkati njegove statuse'. Benito Apolinar iz Novog Meksika nakon toga je uhićen te je na prvom saslušanju rekao da se ne osjeća krivim, a kako prenose MSN News, navodno je pri napadu bio u alkoholiziranom stanju.

Inače, supruga ga je nedavno napustila te sada žive odvojeno, a do napada je došlo kada je Benito došao u njenu kuću ostaviti djecu te su se tada posvađali oko lajkanja statusa nakon čega ju je on udario i povukao za kosu. Uhićen je iste večeri te će se ponovno pojaviti na sudu krajem prosinca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene