Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marketing Kingdom

Top 5 savjeta od stručnjaka iz Facebooka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se 1. i 2. ožujka održava veliki marketiniški događaj Marketing Kingdom na kojem će sudjelovati i Bruce Bale, Facebookov direktor prodaje za tržište središnje i istočne Europe, Bliskog Istoka i Afrike.

Bruce Bale priključio se  Facebook timu u listopadu 2011. i to kao direktor prodaje za tržište središnje i istočne Europe, Bliskog Istoka i Afrike. Zadužen je za nadgledanje širenja Facebook oglašavanja s naglaskom na razvoj robnih marki, oglasne agencije srednje veličine i veliki izravni odgovor oglašivača.

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Sulejman Kadribašić Korisnik Doma za starije "Svugdje su bili plakati, da ga nitko nije sreo...": Obitelj nakon tri mjeseca i dalje traži Sulejmana Kadribašića

Prije nego je došao u Facebook, Bruce je proveo deset godina u sportu i online industrijama uključujući uloge u dva profesionalna nogometna kluba te nedavno u poduzeću koje stvara igre za društvene mreže (poduzeće za društvene aplikacije) koje se nalazi u San Franciscu. Podrijetlom je iz Engleske, a trenutno živi u Dublinu.

Bruce je izdvojio dio svog vremena u zauzetom rasporedu kako bi podijelio svojih top 5 marketinških savjeta zajednici hrvatskog marketinga:

1. Business je bolji u povezanom svijetu.

2. Investirajte u pružanju klijentima mogućnost povezivanja izravno svoj posao i uključite ih u razgovor. 

3. Ljudi su se oduvijek pouzdali u prijatelje pri donošenju odluka i savjetovanju što kupiti, tako da neka sve vaše kampanje budu social.

4. Fokusirajte se na ciljano tržište kako bi došli do kupaca do kojih vam je stvarno stalo.

5. Kontinuirano analizirajte rezultate kako bi poboljšali svoje kampanje.

Marketing Kingdom održava se 1. i 2. ožujka 2012. u Hypo centru u Zagrebu. Obuhvaća dva dana izlaganja od strane najvećih svjetski priznatih stručnjaka u marketingu uključujući Yahoo!, Lego, Manchester City Football Club i Eurovision Song Contest.

Događaj organizira poduzeće iz Dubaija The P World i iSTUDIO iz Hrvatske. Hypo Alpe Adria je platinasti sponzor događaja dok su Nova TV i Dnevnik.hr  ekskluzivni partneri događaja.

Za više informacija o događaju posjetite www.thepworld.com
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene