Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubav traje dvije godine, šest mjeseci i 25 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne zamarajte se kriznom sedmom godinom. Nova istraživanja kažu da prosječna zaljubljenost traje dvije godine, šest mjeseci i 25 dana, a nakon toga parovi prelaze u fazu braka.

Iako ljubav nije mrtva, obje strane znatno se manje trude; muževi ne pokušavaju zadržati optimalnu kilažu, a žene se ne trude izgledati ljepše, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Slika nije dostupna Bijeg iz pakla Jedan za one slomljenih srca: U videu rekli sve što nesretno zaljubljena osoba treba čuti

U anketi u kojoj je sudjelovalo 5.000 parova koji su u braku deset godina, a  više od polovice kaže da se u tom odnosu osjećaju podcijenjeno.

Sedam od deset muškaraca toliko su opušteni da po cijeloj kući ostavljaju prljave čarape i donje rublje. Njih 79 posto priznalo je kako se više uopće ne trude da spuštaju dasku od wc-a.

Dvije trećine ispitanih žena kažu kako se više ne trude lijepo odijevati i uređivati samo za svoje supruge, dok njih 54 posto više se ne šminka.

Tijekom prvih mjeseci braka 83 posto parova drži se za ruke, a deset godina kasnije to radi samo njih 38 posto.

Partneri se prije prve godišnjice braka u danu zagrle više od osam puta, a nakon deset godina to učine manje od pet puta na dan. Čak 60 posto parova kaže kako ih partner nije iznenadio romantičnom noći od je njihova veza postala ozbiljna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene