Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad će se pojaviti u Hrvatskoj?

iPhone 5 na europsko tržište stiže 15. listopada?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni direktor Orangea očekuje početak prodaje iPhonea u Francuskoj sredinom listopada

 Da li smo napokon saznali točan datum dolaska novog iPhonea na europsko tržište? Naime, kako piše GSM Arena, a pozivajući se na informacije sa stranice businessmobile.fr, iPhone 5 bi se u Europi mogao kupiti već za mjesec dana, točnije od 15. listopada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove informacije Nove glasine o iPhoneu 5 Slika nije dostupna Jeftiniji iPhone s 8GB memorije Već je počela proizvodnja jeftinijeg iPhonea 4?

Za razliku od većine glasina o novom iPhoneu koje smo do sada čuli, ova bi zaista mogla biti i istinita jer ju je objavio izvršni predsjednik mobilnog operatera Orange Stephane Richard koji sigurno raspolaže točnim podacima vezanim uz novi Appleov telefon.

On je rekao da će 'po onome što čuje, sljedeće verzija iPhonea na njegovoj mreži biti dostupna od 15. listopada'. Zanimljivo je da su na navedenoj francuskoj stranici zaključili da bi izjava Orangeova CEO-a zapravo mogla biti dobar marketinški potez koji je napravio u suradnji s Appleom jer se time dodatno povećava ionako veliki interes za iPhone 5.

Posljednjih smo se mjeseci naslušali brojnih glasina i različitih datuma oko dolaska nove verzije Appleova telefona pa su tako neke 'provjerene' informacije govorile da će ga Apple predstaviti krajem kolovoza i početkom rujna – kao što je očito, pokazale su se potpuno pogrešnima.

Glasine koje su se pojavile u proteklih desetak dana upućivale su na to će se novi iPhone u SAD-u moći kupiti u listopadu – ili početkom mjeseca ili 21. listopada, a sada se čini da bi to ipak moglo biti sredinom mjeseca.

S obzirom da je više izvora potvrdilo da je proizvodnja novog iPhoena već počela te da će se uvelike povećati u posljednjem ovogodišnjem kvartalu, gotovo je sigurno da će ga Apple uskoro predstaviti te da će prodaja početi tijekom listopada.

Teško je nagađati kada bi se novi model Appleova telefona mogao pojaviti i u Hrvatskoj – nadajmo se da bi to moglo biti do kraja godine, no možda to bude i kasnije, s obzirom da se očekuje vrlo velika potražnja za ovim gadgetom. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene