Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nismo trebali dugo čekati

iOS 5 već jailbreakan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije prošlo niti 24 sata od njegova predstavljanja, a novi iOS 5 već je jailbreakan

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove glasine iPhone 5 stiže u rujnu, Apple testira i novi iPad Slika nije dostupna Slijedi tužba Apple dio novog iOS-a ukrao od studenta?

Nije puno vremena prošlo od predstavljanja posljednje verzije Appleova mobilnog operativnog sustava iOS 5 do njegova jailbreaka – manje od 24 sata.

Tako je na Twitteru korisnik MuscleNerd objavio slike njegovog iPoda Touch četvrte generacije na kojem je instalirana beta verzija iOS-a 5 (konačna verzija trebala bi se pojaviti tijekom jeseni) na kojoj se nalaze nove aplikacije poput Newsstanda i Remindersa, ali i neke aplikacije koje se mogu instalirati samo na jailbreakane uređaje (Cydia, iSSH). Uz ove je slike dodao i komentar kako iOS 5 'ne donosi previše iznenađenja'.

Naravno, kako je riječ o testnoj verziji, Jobs i Appleovi programeri imaju dosta vremena za pokrpati sve rupe i dodatno zaštiti konačni proizvod tako da kada se službena verzija pojavi na tržištu, ovaj se jailbreak vjerojatno više neće moći koristiti. Također, s obzirom na sve veće mogućnosti Appleova mobilnog operativnog sustava i sve veći broj korisnih aplikacija, većina korisnika neće niti pokušati jailbreakati svoj iPhone, već će iskoristiti puni potencijal iOS-a 5.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene