Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnologija napreduje

Hoteli će do 2030. u ponudu uvrstiti i - virtualni seks!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoteli će do 2030. godine u svoju ponudu za goste uvrstiti i virtualni seks, objavio je lanac hotela Travelodge.

Istraživanje o tome kako će tehnologija unaprijediti hotelski smještaj za Travelodge je napravio inženjer i futurolog Ian Pearson, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

Pearson tvrdi kako će razvojem tehnologije hoteli biti u mogućnosti kontrolirati snove i svojim klijentima omogućiti da ponavljaju omiljene snove, imaju seks s partnerom koji je primjerice u drugom gradu, te da za vrijeme spavanja uče nove jezike.

'Kreveti u kojima ćemo spavati pružat će nam iskustva ključna za osjećaj stvarnosti u snu - vizualno, slušno, mirisno i iskustvo dodira. Svoje omiljene snove moći ćemo ponovno i ponovno proživjeti odabirom iz menija. Baš kao što danas možemo odabrati koji ćemo film gledati. Čak ćemo se moći u snu i povezati s partnerom, obitelji ili prijateljima i uživati u iskustvu dijeljenja sna', kazao je Pearson.

Gosti hotela koji su zbog putovanja odvojeni od svojih partnera bit će u mogućnosti korisititi i uslugu virtualnog vođenja ljubavi. A kao da to samo po sebi već nije dovoljno uzbudljivo, moći će nositi i leće te tako promijeniti izgled partnera bez bojazni da on dozna da je bio podvrgnut 'transformaciji'.

Koristeći digitalnu tehnologiju u hotelskim sobama će se na bilo koju površinu moći staviti i programi, fotografije ili slike koje gost želi. I sve to neće biti rezervirano samo za goste 'dubokog' džepa, već će biti po pristupačnim cijenama za sve, kazao je Pearson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene