Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Da pokažu što mogu

Hakeri srušili CIA-inu stranicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon napada hakera web stranici CIA-e nije se moglo pristupiti nigdje u svijetu, a kasnije navečer smetnje su se smanjile pa je 'izbacivanje' postalo sporadično.

Javna stranica Centralne obavještajne agencije 'srušila' se jučer navečer, a skupina Lulz Security odmah je objavila kako su ju oni hakirali, javlja Reuters. Podsjetimo, hakeri Lulz Securityja odgovorni su i na edavne napade na američki Senat, Sony, News Corp i američku javnu televizijsku mrežu.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Nakon napada hakera web stranici CIA-e nije se moglo pristupiti nigdje u svijetu, a kasnije navečer smetnje su se smanjile pa je 'izbacivanje' postalo sporadično. - Provjeravamo izvješća o problemima s našom web stranicom - potvrdili su iz CIA-e.

Provaljujući na stranicu CIA-e hakeri nisu, kao ranijim slučajevima, mogli doći do važnih podataka pa stručnjaci smatraju kako je ovo bila samo 'demonstracija moći'. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene