Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novost u Facebooku

Facebook: Što članovi grupe dobivaju sa Send opcijom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook grupe dobile su Send opciju kako bi korisnicima grupe ili samo pojedinim članovima omogućili razmjenu linkova, fotografija i ostalog.

Novina Facebooka sada omogućuje korisnicima da razmjenjuju informacije samo s odabranim članovima, a ne grupom u cjelini, piše Eweek.com. Najpoznatija socijalna mreža lansirala je kategoriju 'grupa' prošlog listopada kako bi omogućila korisnicima grupiranje u raznovrsnim skupinama, ovisno o iteresu, željama, planovima i sl.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna među njima i gradonačelnik Knina Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova: "Kad obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo sudjelovati" Slika nije dostupna Naknada od oko 1500 kuna mjesečno Javni poziv koji je pobudio veliko zanimanje: Za 122 mjesta javilo ukupno 748 kandidata

Prema ostalim članovima sadržaj grupa u potpunosti je zatvoren što znači da smo članovi mogu vidjeti što se unutra događa. Od kada je ova opcija dozvoljena, korisnici diljem svijeta formirali su do sada više od 50 milijuna grupa te pokazali kreatorima da su imali odličnu ideju.

>> Facebook 'zna' sve podatke o djeci

'Upotreba grupa je u porastu jel umjesto da omogućuje pojedincu samostalno povećavanje liste prijatelja, jedna osoba može stvoriti grupu za svoju obitelj i svi iz obitelji slobodni su je koristiti', pojašnjava Elliot Lynde, inženjer Facebooka. Kako bi unaprijedili uslugu, Facebook je postavio Send naredbu koja je povezana s nekim popularnim web stranicama kako bi korisnici razmjenjivali linkove, fotografije i ostale sadržaje s određenim ljudima.

Send je sličan Like mogućnosti, no samo je ograničen na ljude koji se nalaze u grupi ili na samo nekoliko članova grupe. Send opciju moguće je koristiti na više of 50 stranica uključujući i The Wall Street Journal, The Washington Post, Orbitz and i Gilt Group.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene