Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Astronaut Mitchell: 'Izvanzemaljci su poput ET-ja, maleni su i imaju velike glave i oči'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Edgar Mitchell, astronaut s Apolla 14 tvrdi da su izvanzemaljci uspostavili kontakt s ljudima, ali se ta informacija skrivala punih 60 godina.

Šesti čovjek koji je kročio na mjesec kaže kako je svjestan da je tijekom njegove karijere u NASA-i bilo mnogo posjeta NLO-a našem planetu, ali je NASA svaki pojedini slučaj zataškala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao susret Indijanaca i Kolumba Stephen Hawking upozorava: Ne bi trebali kontaktirati izvanzemaljce i pozivati ih na Zemlju! Slika nije dostupna Prisjetimo se Prije točno 47 godina, čovjek je ostvario jedan od svojih najvećih pothvata

77-godišnji Mitchell kaže kako ih ljudi koji su bili u kontaktu s njima, opisuju kao 'male ljude koji nama izgledaju čudno'. Kaže kako je Spielbergov ET sličan onim 'pravim' izvanzemlajcima. 

'Maleni su, velikih očiju i glave', tvrdi Mitchell.

Astronaut također tvrdi da naša tehnologija nije ni približno tako napredna koliko njihova te da nas više ne bi bilo da su kojim slučajem izvanzemaljci bili neprijateljski raspoloženi prema nama. 

Mitchell i zapovjednik Apolla 14 Alan Shepard, rekorderi su u najdužoj šetnji mjesecem. Ona je trajala 9 sati i 17 minuta, a dogodila se na misiji 1971. godine.

'Privilegiran sam što znam da su izvanzemaljci posjetili naš planet nekoliko puta i da je fenomen NLO-a istinit. Ta je informacija dobro prikrivana prošlih 60 godina, ali informacije polako izlaze na vidjelo i meni je drago što sam saznao dio njih. Bio sam u vojnim krugovima i oko tajnih službi, a oni znaju ono što je ispod površine ljudskih znanja i da – posjetili su nas, a prema pisanju medija, takvi posjeti danas se događaju često', rekao je Edgar Mitchell.

Mitchell također tvrdi kako je događaj u Roswellu stvaran i kako je bio istraživan. 

'Mislio sam da je to nekakav poseban humor, ali on je bio potpuno ozbiljan i nije htio uopće raspravljati o tome', rekao je Nick Margerrison voditelj emisije.

'NASA ne traga za NLO-ima. Nismo uključeni u bilo kakvo prikrivanje posjeta izvanzemaljaca na ovom planetu ili bilo gdje u svemiru. Mitchell je veliki Amerikanac, ali mi ne dijelimo njegovo mišljenje o ovoj temi', stoji u službenom NASA-inom priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene