Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova TV dariva

DVB uređaj za obitelj Bošnjak iz Raše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Istre, prvi u Hrvatskoj, već mjesec dana primaju digitalni signal, jasnu sliku bez smetnji. Oni siromašniji koji nisu uspjeli nabaviti prijamnike, ostali su bez televizijskog programa, a nitko im ne želi pomoći. Naša riječka ekipa instalirala je obitelji Bošnjak u Raši DVB uređaj i sada ponovno mogu vidjeti televizijski program!

Naša riječka ekipa instalirala je obitelji Bošnjak u Raši DVB uređaj i sada ponovno mogu vidjeti televizijski program! Nakon digitalizacije istre i Primorja oko 800 kućanstava ostalo je bez TV signala. Jedna od njih je i obitelj Bošnjak u Raši. Naša ekipa darovala im je DVB uređaj. No, ni uz pomoć DVB uređaja nisu uspjeli pronaći TV signal. Trebalo im je pojačalo. Nakon duže potrage čak i po Puli, našli su što im je trebalo - pojačalo za signal. Vratili su se u Rašu i uspjeli dobiti dobar signal. Njihov zadatak je malo duže potrajao, ali uspješno su ga odradili. Gospodinu Rudolfu Bošnjaku zahvalili su i poručili da ih kontaktira ako će imati kakvih problema, na što je on zahvalio njima.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Kako je sređivanje signala izgledalo, pogledajte u video prilogu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene