Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Britanci u strahu: Ribič snimio veliku bijelu psinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijer koja je na priloženoj fotografiji isplivala iz mora najvjerojatnije je velika bijela psina, koja je snimljena na obali Walesa. Ribič David John vidio je čudovište i tvrdi da je izronilo oko 90 metra od njegova broda.

David je psinu fotografirao mobilnim telefonom i tek kada je pogledao fotografiju shvatio je koliko je bio blizu morske nemani. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrabrost Napala je Velika bijela psina, spasio je uhvativši neman za rep Slika nije dostupna Spasio se od napada morskog psa

'Prvo sam mislio da je riječ o drugoj vrsti morskog psa. Tek kada sam stigao kući i pogledao fotografije vidio sam što je. Ne možete pogriješiti, po obliku glave i položaju očiju i usta, odmah vidite da je velika bijela psina', ispričao je 40-godišnji David.

Znanstvenik i stručnjak Ben Weir pogledao je snimku  te potvrdio Davidove sumnje.

>> Panika u Britaniji: Na plaži pronađen golemi zub morskog psa

'Način na koji je morski pas izašao iz vode govori da se radi o velikoj bijeloj psini. To je klasični način na koji on izranja', objasnio je.  

Protekli mjesec velika bijela psina viđena je u Sjevernom moru, oko 190 kilometara od Aberdeena. U ljeto 2007. objavljene su fotografije na kojima je opasna životinja snimljena nedaleko Cornwalla.

Inače, velike bijele psine žive u području Australije, Amerike i Južne Afrike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene