Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je to moguće?

Tri testa intolerancije - tri različita rezultata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnje vrijeme testovi intolerancije na hranu postali su sve popularniji.

Ekipa Provjerenog prošlog tjedna napravili je tri testa intolerancije na hranu - putem krvi, kose i biorezonancom. Sve kako bi usporedili rezultate i provjerili u kolikoj će se mjeri oni poklapati.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

No, koja je metoda bolja, mišljenja su bila podijeljena. ''Test putem krvi je trenutna situacija, a on ne bi bilo toliko točan ako se provede na osobi kojoj je trenutačno pao imunitet. Dok putem kose prikazuje u prosjeku 3 mjeseca našeg života'', rekao je Dražen Berdin.

>> EKSKLUZIVNA ispovijest bivše prostitutke

I dok je on tvrdio kosa pamti, voditelj poliklinike koja testove intolerancije na hranu radi iz krvi, kaže - ta metoda nije pouzdana. ''Nikako ne možemo govoriti o kosi kao izvoru materijala'', rekao je Marin Bosotina.

Ipak, oko jednog su se svi uspjeli složiti - da bi se rezultati trebali podudarati. No, zašto su rezultati testova bili različiti, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene