Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30 kuna po bočici

Soda bikarbona liječi rak?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni talijanski onkolog Tullio Simoncini, kojeg je ekipa Provjerenog posjetila u njegovom rimskom uredu, tvrdi kako je otkrio lijek protiv raka.

Radi se o sodi bikarboni čija cijena je u prosjeku 30 kuna po bočici. Upravo to što je lijek jeftin jedan je od glavnih razloga što ga medicinska struka ignorira, tvrdi osporavani liječnik.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno - osuđeni pedofil na slobodi - 5 čak se bio i zaposlio Umjesto iza rešetaka, osuđeni pedofil živio slobodno i opet ponovio kazneno djelo - Provjereno donosi priču o višestruko osuđenom silovatelju maloljetnika

Koliko farmaceutska industrija zaista zarađuje na lijekovima protiv karcinoma, kako liječi talijanski liječnik i što je zapravo kemoterapija? Čak 35 osoba na dan u Hrvatskoj umire od raka. Opaka bolest ne bira ni spol niti dob.

U magazinu Provjereno donosimo dijelove potresnog dokumentarca, video dnevnik 24-godišnjaka koji se bori s malignim tumorom. Njegov prijatelj Vladimir Gojun zabilježio je najintimnije trenutke borbe s tom zloćudnom bolešću.

Svoju ispovijest o životu s dijagnozom tumora podijelili su s novinarima i Bosiljka Livaja i Đuro Gašparić, iza kojih je već 30 kemoterapija. Ispadanje kose i nuspojave kemoterapije koja svojim djelovanjem ne ubija samo tumor, već i zdrave stanice organizma, neke su od popratnih simptoma teške bolesti kojoj formalna medicina još uvijek nije doskočila.

Magazin Provjereno pogledajte večeras u 21:40 na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene