Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako je lako...

Savršena motivacija za prestanak pušenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve češće čujemo za maštovite i neobične kampanje protiv pušenja koje se provode diljem svijeta.

Potaknuti velikim brojem pušača u svojoj zemlji, tajlandska udruga za promociju zdravlja odlučila je pokrenuti neobičnu kampanju protiv pušenja.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka Provjereno: Iskaznica za osobe s invaliditetom - 3 Donosi Provjereno Na adresu stigla iskaznica za dijete koja je šokirala roditelje: "Mene je toliko zgrozilo. S kojim pravom?"

>>Što krije ciglana Cerje Tužno?

U nju su uključili dječaka i djevojčicu koji su od odraslih pušača tražili cigaretu. Svaki pušač kojem su prišli djeci je održao 'lekciju' o štetnosti pušenja. Nakon što su ih saslušali, djeca su im dala brošuru na kojoj je pisalo: ''Brinete o meni? A zašto ne brinete o sebi?'', te broj telefona udruge za pomoć u odvikavanju od pušenja. Udruga je nakon te kampanje zabilježila čak 40% više poziva.

>>5 savjeta: kako izbjeći najčešće pogreške u potrazi za poslom

Ekipa Provjerenog istu je kampanju provela u suradnji s Kliničkim bolničkim centrom ''Sestre Milosrdnice''. Tiskane brošure s istim pitanjem i svim potrebnim informacijama o 'Školi nepušenja' KBC-a, 10-godišnji dječak podijelio je pušačima nakon što su ih zatražili cigaretu.

>>Strah vas je kupovati preko interneta? Njih nije bilo...

Kako su pušači reagirali, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:05!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene