Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdrav pogled na život

Poliklinika Bilić Vision započinje s operacijama vitrektomije – stražnjeg segmenta oka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poliklinika Bilić Vision je u okviru svoje oftalmološke djelatnosti uz dosadašnje usluge pregleda, dijagnostike i terapije bolesti oka, proširila svoju djelatnost i na operacije stražnjeg segmenta oka – na vitreoretinalnu kirurgiju ili vitrektomiju

Poliklinika Bilić Vision je u okviru svoje oftalmološke djelatnosti, uz dosadašnje usluge pregleda, dijagnostike i terapije bolesti oka (vidno polje Octopus, Goldmann, OCT, pahimetrija), operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike, proširila svoju djelatnost i na operacije stražnjeg segmenta oka odnosno na vitroretinalnu kirurgiju ili vitrektomiju. Ovom mikrokirurškom operacijom moguće je liječiti mnogobrojne bolesti staklastog tijela (vitreusa), žilnice i mrežnice (retine).

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

To se, prije svega, odnosi na vaskularne, upalne i imunološke bolesti te na ozljede oka i komplikacije prethodno učinjenih operacija. Na prvom mjestu su dijabetes i njegove komplikacije u oku te odignuće mrežnice (ablacija retine) različita podrijetla.

Operacije vitrektomije radit će prof. dr. sc. Jakov Šikić, dugogodišnji predstojnik Klinike za očne bolesti KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta u Zagrebu, vrhunski i vodeći vitreoretinalni kirurg u Hrvatskoj i regiji. Profesor Šikić je začetnik i utemeljitelj vitreoretinalne kirurgije u Hrvatskoj, a posebno područje njegova rada su bolesti stražnjeg očnog segmenta (staklovina i mrežnica). Nakon višegodišnje specijalizacije na vrhunskim svjetskim klinikama u Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj, osnovao je Odjel za bolesti i kirurgiju stražnjeg očnog segmenta, čime je započela moderna era vitreoretinalne kirurgije i otvorene nove mogućnosti u liječenju do tada neizlječivih bolesti mrežnice i staklovine.

U potpuno novoj i suvremeno opremljenoj operacijskoj sali i na najmodernijem DORC Associate® 2500 uređaju za vitrektomiju moći će se u lokalnoj anesteziji raditi i najsloženije operacije pars plana vitrektomije.

Uz vrlo prihvatljive cijene operacija i mogućnost obročnog plaćanja kreditnim i debitnim karticama, nastojali smo izaći u susret svim pacijentima kojima bi takva operacija bila potrebna. Mnogi su takvi pacijenti ranije odlazili u inozemstvo na operacije stražnjeg segmenta oka, no korištenjem ekspertnog znanja profesora Šikića i uz najnoviju tehnologiju koju posjeduje ova ustanova to više nije potrebno.

U prva tri mjeseca kao promotivnom razdoblju odobravamo dodatnih 10% popusta za operacije vitrektomije na sve oblike plaćanja.

Detaljnije informacije o uslugama i cijenama možete saznati od našeg osoblja na telefon 01 4678 444 ili na www.bilicvision.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene