Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hijama

VIDEO Drevna terapija od koje se mnogima okreće želudac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok se neki kunu u njenu učinkovitost, drugi je nemilice kritiziraju. Hijama je drevna terapija kojom se pomoću vakuma kroz kožu izvlači krv. Prizori njenog izvođenja, mnogima neće 'sjesti'.

Hijama je drevna arapska terapija koja, kažu njenu zagovornici, liječi apsolutno sve boljke koje vas spopadnu. Radi se na način da se pomoću mokrih posudica usisava krv preko kože čime se zapravo 'čisti' kardiovaskularni sustav. Legenda kaže da je čak i prorok Muhamed bio zagovornik hijame rekavši kako ne postoji bolja terapija od nje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna drugačiji, ali ne manje vrijedni Treba li se autizam liječiti i koje su najbolje terapije? "Nemojte raditi djeci s autizmom ono što ne biste neurotipičnoj djeci" Slika nije dostupna Učinak dobre vijesti Znanstvenici potvrdili: Placebo-efekt učinkovit i kada se zna da tableta nije lijek

>> POZOR Čak ni za one koji nisu gadljivi ovo je zasigurno previše...

Hijamom se iz tijela izvlači zgrušana krv, a njeni kritičari tvrde kako nije ništa drugačija od metode puštanja krvi koja se prakticirala prije tri stoljeća, a za koju se pokazalo da nema koristi.

Upozoravamo vas da bi vam sljedeće snimke mogle biti uznemiravajuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene