Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od načina

Patite od glavobolja i ne znate kako ih se riješiti? Probajte sa seksom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako patite od čestih glavobolja, zavlačenje u krevet može biti najbolje rješenje.

Stručnjaci tvrde da seks može izliječiti glavobolju. Naime, provedeno je istraživanje na veučilištu u Münsteru gdje su neurolozi prikupili podatke o 400 pacijenata s dvije vrste glavobolja.

>> Namirnice koje mogu biti 'okidači' za glavobolju!

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani uznemireni Javila nam se Zagrepčanka koja je zbog smrada tražila pomoć liječnika: ''Čekamo što dalje'' Ilustracija Reagirao i inspektorat Što to tamo smrdi? Zagrepčani imaju mučnine, Grad poslao inspekciju na teren

Više od polovice osoba (60 posto) koji su imali spolni odnos dok su imali i glavobolju se osjećala puno bolje nakon seksa. Isto tako, jedna od pet osoba je kazala kako je nakon seksa glavobolja u potpunosti prestala, piše Daily Mail.

Jedna od teorija je da sesk djeluje tako da pokreće oslobađanje endorfina - tvar koja je djelotvorna protiv bolova i koja djeluje na centralni živčani sustav i smanjuje glavobolju.

'Naši rezultati pokazuju da seksualna aktivnost tijekom migrene može ublažiti ili čak spriječiti bol u nekim slučajevima te da seksualna aktivnost u prisutnosti glavobolje nije neobično ponašanje', kazali su istraživači.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene