Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Optical Express podario je novi pogled na svijet poznatom glumcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Sobin, poznati televizijski i kazališni glumac, jedan od istaknutijih glumaca mlađe generacije, odlučio je odbaciti naočale i leće i korigirati svoj vid u Optical Expressu.

Slavko je donedavno imao dioptriju -3,55 i četrnaest godina nosio leće. Danas, dva tjedna nakon zahvata Slavko se osjeća odlično:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto ljudi bolje vide kada škilje? Slika nije dostupna Sve za oštar vid Cijena više nije prepreka da se zauvijek riješite naočala

"Veselim se ovom ljetu jer ću prvi put nakon 14 godina moći roniti otvorenih očiju. Kvaliteta života nemjerljivo mi se povećala i ne mogu ni opisati kakav je osjećaj probuditi se i odmah vidjeti sve! Zahvalan sam cijelom timu Optical Expressa što su mi omogućili da uživam u životu bez leća."

Uz Slavka, Optical Expressu su povjerenje poklonili mnogi poznati sportaši i osobe iz javnog života. Naš najtrofejniji tenisač Goran Ivanišević korigirao je vid 2006. godine, a nakon njega to su učinili i Ivana Brkljačić, Jakov Gojun, Iva Jerković, Renata Sopek, Mirjana Hrga i mnogi drugi.

Optical Express je vodeća europska grupa za lasersku korekciju vida s više od milijun zahvata. Pratimo sve inovacije i trendove te jedini u Hrvatskoj koristimo CustomVue i IntraLase tehnologiju kojom je zahvat moguće potpuno individualizirati i tako uz dioptriju riješiti i greške vida odgovorne za probleme pri noćnoj vožnji odbljeske, razlivene slike itd.

Ukoliko ste iz Rijeke ili okolice, ne propustite besplatno predavanje koje će se održati 17. svibnja 2012. u hotelu Bonavia u Rijeci u 18:30 sati. Ovim predavanjem Optical Express nastavlja svoje putovanje po Hrvatskoj koje je započelo 12. travnja vrlo uspješnim predavanjem u Osijeku.

Povećajte kvalitetu života i odlučite se za lasersku korekciju vida već danas i iskoristite 50% popusta na zahvat! Više informacija potražite na našoj web stranici a putem Facebooka ostvarite popust na pregled i mnoge druge pogodnosti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene