Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Operacijom je moguće povećati mikropenis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Operacijom je moguće povećati vrlo male penise, a dokaz je devet pacijenata doktora Davida Ralpha i njegovih kolega s Londonskog sveučilišta.

Doktor Ralph je devetorici muškaraca u dobi od 19 do 43 godine obavio tzv. totalnu falusnu rekonstrukciju ili jednostavnije rečeno, povećao im je penise.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Nove plaće; ilustracija - 4 nisu svi zadovoljni Kolike će plaće imati medicinske sestre, učitelji, policajci? "Inflacija pojede povećanje prije nego što sjedne plaća"

Prosječna dužina spolovila kod spomenutih muškaraca bila je nešto veća od dva centimetra, a operacijom im je penis povećan na oko deset centimetara. Svi su pacijenti, prema tvrdnjama doktora Ralpha, bili zadovoljni ishodom operacije.

Za razliku od stanja prije operacije, četvorica ispitanika su s
povećanim penisom mogla urinirati u stojećem položaju, a petorici je omogućen normalan spolni odnos, stoji u članku 'Operacijom je moguće povećati vrlo male penise', objavljenom u specijaliziranom hrvatskom medicinskom časopisu 'Medix'.

U izvješću s konferencije Europskog društva za seksualnu medicinu, održane u Londonu 2004., totalna falusna rekonstrukcija je definirana kao operativni zahvat kojim se tzv. mikropenis, odnosno spolovilo ne duže od tri centimetra oblikuje u normalni uzimanjem tkiva s ruke, odnosno podlaktice. U penis se ugrađuje proteza koja napuhavanjem imitira normalnu erektilnu funkciju.

No, doktor Ralph upozorava kako takav kirurški zahvat nije bez rizika te se ponekad cijeli postupak ili dio postupka mora ponoviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene