Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Master Crumble muesli iz Lidla proglašen Najmueslijem s voćem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lidlov Master Crumble hrskavi muesli sa sušenim voćem (600 g, 19,99 kn) osvojio je na nedavnom testiranju mueslija uvjerljivo prvo mjesto s čak 71 posto glasova.

Lidlov Master Crumble hrskavi muesli sa sušenim voćem (600 g, 19,99 kn) osvojio je na nedavnom testiranju mueslija uvjerljivo prvo mjesto s čak 71 posto glasova. Odabir između 7 hrskavih mueslija sa suhim voćem jednog hrvatskog zdravstvenog portala vršio se prema glasovima čitatelja i ocjenama stručnih suradnika. Sve mueslije degustirali su i ocijenili članovi stručne komisije, nutricionisti, marketinški i kulinarski stručnjaci, a pri odabiru su se vodili kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja. Bodovao se okus, miris, aroma, nutritivne i zdravstvene vrijednosti, emotivni doživljaj i vizualni dojam ambalaže. Muesliji koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, išli su na glasanje čitatelja na kojem je Master Crumble iz Lidla osvojio prvo mjesto i tako postao Najmuesli sa suhim voćem.

Pročitajte i ovo PR Oglas Lidl i udruga Palčići uručili vrijednu donaciju KBC-u Zagreb Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Za zdrav i lagan početak dana

Ovaj ukusan i zdrav obrok iz Lidla sadrži samo najkvalitetnije sastojke poput zobenih i kukuruznih pahuljica, hrskavih kuglica od pšenice, riže i kukuruza, grožđica, banana čipsa, meda, kokosovog oraha i sušenih jabuka. Visok udio voća, pažljivo odabrani sastojci i savršen spoj različitih okusa učinit će vas ovisnima o ovoj poslastici od voća i žitarica. Za one koji uživaju u hrskavom muesliju, ali više vole čokoladu, u Lidlovoj je ponudi i Master Crumble Čokoladni muesli s lješnjacima (600 g, 19,99 kn), koji će zadovoljiti i najveće sladokusce.

Master Crumble muesliji iz Lidla idealni su za zdrav i lagan početak dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene