Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROVJERENO VEČERAS U 22:20

Koristite ga kao lijek? Onda morate znati cijelu istinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za lijekom često povlačimo očajničke poteze, a liječenje srebrom jedan je od popularnijih izbora.

Biste li ikada stavili kovanicu u mlijeku i onda ga kasnije popili? Upravo to se nekada radilo - stavljalo srebrni novčić u mlijeko kako bi ga sačuvali od kvarenja. Plemstvo je u srednjem vijeku koristilo srebrni pribor za jelo. Razlog je ono što se zna već stoljećima, a to je da srebro ubija bakterije.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Nikola je imao problema s gnojnim upalama pa je tražio alternativne lijekove. "Znate kak se veli: vrag za silu je i muhe jel" iskreno nam je rekao Nikola. Ali zdravstveni problemi sada su iza njega, a on misli da zasluga pripada srebrnim otopinama koje je pio.

Od upale grla, uha, sinusa, problema s aknama, gljivicama... Navodnim ljekovitim svojstvima srebra gotovo da i nema kraja. Barem tako tvrde proizvođači raznih otopina srebra koji unatoč stalnim upitima nisu željeli pred naše kamere.

Znanstvenici su oprezni i upozoravaju – nisu vam rekli cijelu istinu o srebru i potencijalnim štetnim posljedicama koje ono može imati!

Što sve morate znati prije nego se odlučite na tretmane sa srebrom i što o njegovoj prodaji kaže zakon? Ne propustite Provjereno večeras u 22:25!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene