Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelu je dosta zime

Kako nadvladati proljetni umor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osjećate se umorno. Razdražljivi ste, a istovremeno tromi i depresivni. Ne paničarite. Bolujete od proljetnoga umora. Nakon zimskoga sna vašem je tijelu potrebno buđenje. Evo nekih korisnih savjeta.

Našem je tijelu je dosta zime. Organizam vapi za suncem, ali i drugačijom ishranom. Čvarke je potrebno pod hitno zamijeniti voćem i povrćem. Zdravoj hrani nužno je dodati kretanje na svježem zraku. Radovi u vrtu, šetnja uz more ili trčanje u prirodi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prebacite se na crni kruh! Ugljikohidratima protiv proljetnog umora Slika nije dostupna Proljetni umor VIDEO: Umor i razdražljivost sada su normalni...

'Bilo bi dobro obzirom da nam dolazi proljeće, da se svi počnemo kretati u prirodi, da obratimo pažnju na svoje zdravlje, na ishranu, kako bi regulirali svoju tjelesnu težinu, a ujedno bi se i bolje osjećali', kaže viši trener rekreacije Elvir Rakipović.

No, valja biti oprezan i ne pretjerati s rekreacijom. Za zimsku depresiju nema boljeg lijeka od sunca. Proljetno sunce nije izvuklo van samo ljude. I životinje su odlučile uživati u njegovim blagodatima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene