Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Električna cigareta... spas u zadnji čas!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kao cigareta, ima okus kao cigareta, puši je se na isti način, no nije riječ o cigareti. Ne sadrži duhan, a oslobađa samo paru. Riječ je o električnoj cigarete, novitetu japanske tvrtke Gamucci.

Električna cigareta pušačima omogućuje udisanje para identičnih dimu te isti stimulans koji garantira cigareta, a bez konzumiranja štetnih sastojaka. Kako bi što više nalikovala pravoj, električna cigareta ima crveni vrh koji se tijekom uvlačenja pali i 'glumi' žar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vatra se proširila Muškarac smrtno stradao u požaru: Uzrok je bila cigareta? Slika nije dostupna polomljena četiri stola VIDEO Cigareta joj spasila život: "Nisam praznovjerna, ali ovo nije samo puka sreća"

Ova neobična cigareta ima komoru u kojoj se tekući nikotin isparava u oblak nalik dimu. Kada pušač udahne malena baterija pokrene tekućinu koja zatim mijenja agregatno stanje i pretvara se u dim. 

Iz Gamuccija tvrde kako električna cigareta ne oštećuje zdravlje jer sadrži samo nikotin te tvrde da će se njihove cigarete moći pušiti u restoranima i kafićima unatoč zabranama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene