Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opljačkali poštu, palili automobile i ostavili pakete s natpisom "bomba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina provalnika uspjela je paralizirati središte Goeteborga, nakon sto su noćas upali u poštu u tom drugom po veličini švedskom gradu, a zatim palili automobile i ostavila za sobom predmete za koje se sumnja da su bombe, priopćila je policija.

U toj dosad neviđenoj pljački nije bilo žrtava. Jutros je središte Goeteborga bilo zatvoreno jer se očekivao dolazak bivšeg američkog dopredsjednika i dobitnika Nobelove nagrade za mir Ala Gorea koji tijekom večeri treba preuzeti jednu nagradu. 

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

"Nepoznat broj maskiranih i naoružanih muškaraca upao je u poštu i zaprijetivši službenicima oružjem izveo pljačku", piše u priopćenju policije.

Naprava za koju se posumnjalo da je eksplozivna, pronađena je ispred glavne uprave gradske policije. Policijski robot aktivirao je jedan od sumnjivih paketa, torbu na kojoj je pisalo "bomba".

Nije poznato koliki su iznos pljačkaši odnijeli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene