Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bore ne mare za cijenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potrošiti pravo malo bogatstvo na kremu protiv bora? bolje ne, jer rezultat ne postoji; kažu tako najnovija istraživanja.

Luksuzne kremice u još luksuznijoj ambalaži nisu ništa bolje od prosječnih krema prosječne cijene; zaključak je to istraživanja koje je proveo Consumer Reports magazin. 

Pročitajte i ovo Zgrada - 2 čeka se stambena strategija Mladi sve teže do prve nekretnine, reporter izračunao kad i što točno mogu kupiti Cijene na Dolcu - 1 Nova godina na tržnici Zagrepčani jednoglasni: "U odnosu na prošlu godinu, sve je puno skuplje"

Najučinkovitije su kreme protiv bora cijene od oko 100-tinjak kuna. No niti jedan od tih proizvoda ne postižu čudesne rezultate na koži. 

Istraživanje je pokazalo da nakon 12 tjedana korištenja, kreme  izglade najtanje  borice koje nastaju od smijeha i mimike. No niti najbolja 'sredstva' na dubokim borama ne pokazuju rezultate vidljive golim okom.

"Testiranje je pokazalo da, u prosjeku, proizvodi protiv bora mogu dati male rezultate u poboljšanju tonusa kože, no jasno je da rezultat ne ovisi o cijeni proizvoda," kaže glasnogovornica magazina. 

Unatoč rezultatima istraživanja, mnoge žene ostaju pri svojim navikama. "Nikada nisam vjerovala da će te kreme zaustaviti bore, no od njih se osjećam bolje, a i fino mirišu," kaže 36-godišnja Amira. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene