Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osječka grupa

Bebe uživaju u fitnessu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S vježbanjem nikada nije prerano početi. To dokazuje i vjerojatno najmlađa fitness grupa u Osijeku. Osim što se zabavljaju, mališani stari samo nekoliko mjeseci razvijaju motoričke sposobnosti.

Male bebe u vježbi uživaju. Osim zabave dječji fitness pomaže rastu i razvoju malih vježbača. 'Vježbice za psihomotorički razvoj djeteta, da se roditelji malo upoznaju sa svojim djetetom, da ga malo potaknu motorički', objašnjava fizioterapeutkinja Andrijana Čurčinović.

Pročitajte i ovo Tijela beba u bolnici u Gazi Jezivi prizori VIDEO Pakao u bolnici: Otkrivene mrtve bebe na intenzivnoj, tijela se raspadaju... Promicanje dojenja u Hrvatskoj Za dječje zdravlje Pobijedili smo negativan trend! "Vidjeli smo da to ne donosi dobrobiti za njihovo zdravlje"

Poticaj prema zdravom razvoju djeteta želi svaki roditelj. 'Ovo nam je prvo dijete, pa uopće nismo znali kako pravilno držati dijete ni kako se ophoditi s njim', objašnjava Martina.

>> Poslodavac radnicima omogućio besplatan fitness

Oznojili se nisu samo klinci, i za roditelje pune ruke posla. Vježbe su prilika za roditelje da razviju komunikaciju s bebom. 'To je jedno izvođenje laganih dodira, masaže u kombinaciji s vježbama koje ustvari imaju svoju funkciju poboljšavati komunikaciju između roditelja i djeteta', kaže pedijatrica Vlatka Krizmanić.

'Nadam se da ćemo još više uspostaviti bliskost na taj način', kaže Martina. Uz zdrave navike koje su usvojili, pred malim vježbačima je aktivno i sretno djetinjstvo.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene