Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bebe treba zaštititi od hladnoće i propuha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bebama i maloj djeci je potrebna posebna zaštita od hladnog zraka i propuha tijekom jeseni i zime, priopćila je Njemačka profesionalna udruga pedijatara.

To je posebice važno u vrijeme kupanja i mijenjanja pelena, ali je važno i za vrijeme spavanja ili igranja na podu budući da je kod beba termoregulacija još nerazvijena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

'Duge hlače, majica i pamučna vesta su dovoljni da bebi bude toplo na sobnoj temperaturi između 21 i 23 stupnja', rekao je Gunhild Kilian-Kornell, glasnogovornik udruge sa sjedištem u Muenchenu.

Međutim, iako je toplina važna roditelji isto tako moraju paziti da previše ne utople dijete jer ono još uvijek ne može dobro otpuštati toplinu znojenjem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene