Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korak u pravom smjeru

Naslovnica časopisa koja je šokirala svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turia Pitt je stradala u nesreći u kojoj joj je izgorjelo 65 posto tijela, uključujući i lice. Ozlijeđena je u požaru koji je izbio na ultra maratonu, a do sada je imala više od 100 operacija.

Na naslovnicama časopisa, osobito onih koji su namijenjeni ženama, obično su manekenke, modeli ili retuširane poznate osobe, uglavnom lijepa lica i tijela koja nas tjeraju da im se divimo i da želimo biti kao oni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IMENA UMRLIH OD KORONE Potresna naslovnica slavnog američkog lista: SAD se približava mračnoj prekretnici Slika nije dostupna Trump o svemu šuti Novinari otkrili zanimljiv detalj na zidovima Trumpovih golf klubova

No, na nekonvencionalnoj naslovnici australskog izdanja časopisa 'Women's Weekly' pojavila se žena koja je sve to i ništa od toga.

Dvadesetšestogodišnja Turia Pitt je stradala u nesreći u kojoj joj je izgorjelo 65 posto tijela, uključujući i lice. Ozlijeđena je u požaru koji je izbio na ultra maratonu u Australiji, a do sada je imala više od 100 operacija, prenosi Huffington Post.

Turia je ponosna vlasnica naslovnice 'Women's Weeklyja' za ovaj mjesec. Iz magazina su poručili da je naslovnicu zaslužila ne samo jer je prekrasna već zbog poruke koju šalje svojom borbom drugim ljudima.

Ljepotica u toplesu: Na sebi nosi samo veliku ružičastu mašnu

'Biti na naslovnici Women’s Weekly časopisa velika je čast i osjećam se zaista počašćeno. To šalje snažnu poruku da je ljepota ista svugdje i bilo kada. Na svijetu je puno žena koje su lijepe, a nemaju povjerenja u sebe i nesigurne su. Vjerujem da sam ja iskorak za mnoge od njiih', izjavila je Turia Pitt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene