Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internet senzacija

VIDEO Tinejdžerica koju gledaju milijuni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Uvijek sam rado gledala You Tube pa sam dobila ideju da i ja nešto snimim i objavim. Kako sam sve što znam o šminkanju naučila upravo preko You Tubea, mislila sam da bi možda i ja mogla druge naučiti ono što znam', kaže Zoe o svojim počecima.

Zoe Sugg - Zoella postala je internet senzacija zahvaljujući You Tubeu na kojem svakodnevno daje savjete o modi i šminki tinejdžericama širom svijeta, a svaki njezin video ima milijun pregleda. Ima više od šest milijuna sljedbenika, onih koji ju redovito prate.

Kako je počela i koji su njezini savjeti onima koji bi radili nešto slično, ispričala je za Guardian.

'Uvijek sam rado gledala You Tube pa sam dobila ideju da i ja nešto snimim i objavim. Kako sam sve što znam o šminkanju naučila upravo preko You Tubea, mislila sam da bi možda i ja mogla druge naučiti ono što znam. Kad sam počela bio je to samo zabavan hobi. Kako ispočetka baš i nisam imala publiku, imala sam vremena da se temeljem pokušaja i promašaja usavršim u snimanju. Recimo, kamera mi ne bi bila dovoljno kvalitetna ili bi snimala noću, uz umjetno svjetlo', ispričala je Zoe.

Pročitajte i ovo ecipele.hr za sve prigode Ženske salonke – kako ih uskladiti uz odjeću i izgledati elegantno? Ekološko zagađenje zbog odjeće - 1 NOVA PRAVILA EK priprema strategiju koja se neće svidjeti proizvođačima odjeće. Prosječni Europljanin godišnje kupi čak 26 kilograma robe

Stoga svima koji pokušavaju napraviti nešto poput nje savjetuje da krenu od što bolje kamere za snimanje. I uz prirodno svjetlo.

VIDEO Ova baka ODUŠEVLJAVA svojim reakcijama!

Što se tehničkih detalja tiče, montiranja i slično, preporuča strpljenje, a za sva pitanja i neudomice savjetuje; pitajte Google.

Kaže da treba biti svoj i da obožavatelji neće izostati. A njima isto tako, navodi, treba posvetiti pažnju. Svjesna je da ih ima toliko da ih ne može svakog osobno upoznati, ali im se obraća pojedinačno preko Facebooka, Twittera ili Instagrama. Kaže da će joj možda trebati godine da pročita sve što joj obožavatelji šalju, ali namjerava pročitati svaki post.

Zbog toga što praktički svoj život živi na internetu, Zoe kaže da pati od tjeskobe. Ponekad se ima potrebu sakriti od svih. No, tvrdi da publika to razumije i da im samo treba reći: 'Sad nekoliko dana neću ništa objaviti jer se moram odmoriti'.

U videu pogledajte jedan od posljednjih Zoellinih uradaka:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene