Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Slabi su na slatko'

Znate li kako uhvatiti duha? Postoje mamci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno od vodećih istraživanja paranormalnih pojava kaže kako svatko može uhvatiti duha. Potrebna vam je samo svijeća, staklenka i - čokoladica!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Male komedije Na rubu mogućeg: Pogledajte gdje su sve i u kojim pozama djeca u stanju zaspati Slika nije dostupna Neodoljiv prizor Sekice, sve će biti ok: Prerano rođeni blizanci se uhvatili za ruke

Prvi i jedini korak pri hvatanju duha jest - staviti svijeću i čokoladicu u staklenku koju potom treba staviti na mjesto gdje se sumnja u prisutnost duha, najbolje oko ponoći.  'Nisam siguran zašto, ali duhovi jednostavno ne mogu odoljeti čokoladici i ući će u staklenku', tvrdi dr. Jozef Kaposi, mađarski istjerivač duhova iz Budimpešte. 'Kad uđe unutra, energija svijeće će ga zarobiti. U tom trenutku samo trebate zatvoriti poklopac na staklenki i duh više ne može pobjeći. Znam da zvuči čudno, ali hvatanje duha je zaista tako jednostavno. Samo morate paziti da sa slatkiša barem djelomično skinete omot prije nego ga stavite u staklenku jer inače duh neće doći ni blizu', dodao je.

Slabi su na slatko

Dr. Kaposi je ovu metodu hvatanja duha otkrio sasvim slučajno. Dok je pokušao uhvatiti duha koji je opsjedao jednu trgovinu, otkrio je sklonost duha da često ide u dio u kojem se nalaze slatkiši. 'A već od ranije sam znao da zapaljenom svijećom možete zarobiti duha i samo sam zbrojio dva i dva'. Istraživači paranormalnog diljem svijeta 'prigrlili' su ovu jedinstvenu metodu dr. Kaposija nazivajući je 'brilijantnom zbog svoje jednostavnosti'. Ipak, nije baš preporučljivo da ovu metodu koriste amateri. 'Nikako ne želim ohrabrivati ljude da hodaju okolo i traže duhove kako bi ih uhvatili. Ova tehnika bi se trebala upotrebljavati samo da se zaustavi učestalo pojavljivanje i opsjedanje tamo gdje duhovi već postoje', pojasnio je dr. Kaposi.

Vjerujete li u duhove?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene