Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znanstvenici tvrde

'Pronašli smo dokaze o postojanju izvanzemaljaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski znanstvenici vjeruju kako su pronašli dokaze o životu izvanzemaljaca nakon što su poslali balon za prikupljanje podataka u stratosferu.

Tim britanskih znanstvenika poslao je posebno izumljen svemirski balon 27 kilometara u stratosferu koji je uspio prikupiti male biološke organizme. Smatraju kako su ti organizmi mogli doći samo iz dalekog svemira.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Vođa tima, professor Chandra Wickramasinghe sam je izumio balon i poslao ga u svemir za vrijeme kiše meteora te tvrdi da su organizmi donešeni putem meteora, prenosi Daily Mail.

>> Mjesečev misterij: NASA-ina letjelica kreće u istragu bizarnog otkrića

'Ovakvi biološki oblici nisu nikada zabilježeni u stratosferi', tvrdi profesror Chandra. Kazao je i kako takvi oblici života putuju s planeta na planet, nošeni kometima.

Iako britanski znastvenici smatraju da su 'žive' čestice dokaz postojanja života izvan zemlje, odnosno, izvanzemaljaca, mnogi skeptici tvrde da su ti organizmi došli sa Zemlje te da to nije dokaz o postojanju bilo kakvog života izvan našeg planeta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene