Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiva aplikacija

ŽIVOT U BROJKAMA Doznajte koliko se svijet promijenio od vašeg rođenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurno ste se nebrojeno puta zapitali koliko se svijet promijenio od vašeg rođenja. Sada to možete i doznati.

1966. godine prosječni životni vijek je bio samo 56 godina. Danas je 72 godine što je povećanje od 29 posto. Također, iste godine, od svakih 1000 novorođenčadi 113 ih je umrlo prije prvog rođendana. Danas umiru 32, što je smanjenje od 72 posto. To su samo neki od globalnih podataka. No, podaci za svaku zemlju su naravno, različiti.

Pročitajte i ovo Hladna fronta dolazi do Hrvatske Poruke stižu na mobitele Snijeg, olujni vjetar, mećava, zapusi! Civilna zaštita upozorava na veliku promjenu vremena koja stiže noćas Ilustracija Najveća parking aplikacija u Europi Hakeri ukrali podatke tisuća korisnika aplikacije za parkiranje, među njima bi moglo biti i Hrvata

Aplikacija Your life in numbers pomoći će vam da pogledate što se najviše promijenilo u vašoj zemlji od godine vašeg rođenja. Također, dobivene podatke možete usporediti s bilo kojom drugom zemljom na svijetu. Je li život postao bolji? Ili možda gori?

Iako nam se čini da se u primjerice, 40 godina, puno toga promijenilo, većini Hrvata će vjerojatno prvo upasti u oko da su nam u tih 40 godina primanja rasla za nevjerojatnih - 0 posto. Pa kad vas netko pita kako živite možete sretno reći da je demokracija u tih 40 godina porasla za visokih 150 posto. Sjajno, zar ne?

Pogledajte i sami ovdje.

 

 


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene