Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušao u knjigu rekorda

Živi magnet: Na tijelo privukao 50 žlica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na bivšeg trenera kick boksa 'lijepi' se sve! Poput živog magneta uspio je složiti 50 žlica i ući u Guinessovu knjigu rekorda.

'Zadovoljan sam svojim rezultatom, ali još uvijek nisam stavio sve karte na stol. Ne žuri mi se, želim postaviti rekord koji nitko nikada neće uspjeti srušiti', rekao je Etibar Elchyev. Rekord je oboren uz malu pomoć. 39-godišnji trener kaže kako se već priprema za iduće pothvate.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Divovski čovjek velike glave Ovo je Graham i ovako bi čovjek trebao izgledati kako bi preživio katastrofalnu prometnu nesreću Slika nije dostupna Udri, tuci Sveopće majmunovo: Ćelava čimpanza izazvala masovnu tučnjavu

>> FOTO: Dječak magnet iz Koprivnice

'Idući put svojim tijelom želim privući 150 žlica, a možda i više', rekao je Elchyev. Riječ je o jedinstvenom fenomenu koji je teško protumačiti, kažu stručnjaci. 'Ovakva pojava nije rijetkost, ovakve ljude još nazivamo magnetskim ljudima. Moj osobni cilj je to sagledati s medicinske strane, kako bi se ta silna energija pravilno iskoristila', rekao je član komisije Gia Sulakvelidze.

Obaranje rekorda, za ovog Gruzijca nije bio dovoljan izazov. Nakon potvrde izveo je nevjerojatan show. Svojim tijelom privukao je haubu od automobila, a onda na to sve stavio i gledatelja iz publike. Na svojim prsima držao je 92 kilograma i to gotovo pola minute.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene