Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zima se najlakše podnosi na Maldivima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerojatno ste već uključili grijanje, barem se dva-tri puta potužili na to da mrak prerano pada, a ljeto prekratko traje i raspravljali o idealnoj duljini zimske jakne.

Početak zime je najteži, kad nam se čini da su pred nama mjeseci smrznutih stopala i dvadeset slojeva odjeće. No vaša zima ne mora baš tako izgledati.

Kako to mislimo, pitate?

Pa zato što se u prosincu prosječna temperatura u Zagrebu možda penje tek 1 stupanj iznad ništice, ali na Maldivima je ugodnih 27 stupnjeva – a upravo onamo ide osvajač glavne nagrade u Erste nagradnoj igri! Osim sedmodnevnog boravka za dvoje na blistavo bijelom pijesku tropskog raja, tu je i džeparac na potrošačkoj kartici u iznosu od 8000 kuna.

Iz topline svoga doma, udobnosti kafića ili s bilo kojeg mjesta koje vama odgovara koristite se uslugama internetskog bankarstva (NetBanking) odnosno mobilnog bankarstva (mBanking) ili mobitelom izvršite transakciju preko usluge Erste Wallet do 30. listopada i već sudjelujete u izvlačenju!

Ako vas glavna nagrada ipak zaobiđe ili baš želite prosinac provesti na snijegu, a ne pod uzavrelim tropskim suncem i pogledom na beskrajno plavetnilo, možda vas utješe utješne nagrade: 10.000 kuna na potrošačkoj kartici MasterCard i crni iPhone 7 s 32 GB memorije.

Koristite se uslugama Erste e-bankarstva i – ne zaboravite kremu za sunčanje. Mogla bi vam ubrzo zatrebati!
 

Pročitajte i ovo Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća" Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene