Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrtina žena izlazi s tri muškarca odjednom

Žene su spremne kleknuti na koljena, a muškarci se užasavaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britansko istraživanje je otkrilo da četvrtina žena izlazi s tri muškarca odjednom, a trećina bi bila spremna zaprositi svog muškarca.

Britansko istraživanje otkrilo je kako četvrtina mladih žena paralelno izlazi s tri muškarca, prenosi Daily Mail

Pročitajte i ovo Protuprosvjed na Trgu Prosvjedi i ljudska prava VELIKA FOTOGALERIJA Muškarci pali na koljena, žene uzvratile udarac: ''Ne priznajemo gospodare ni u privatnom ni u javnom životu!'' Ilustracija Rodni jaz Žene u Hrvatskoj od danas do kraja godine rade besplatno

Ljubavna pravila su se promijenila, pokazuje najnovije istraživanje lanca restorana T.G.I. Friday’s, prema kojem četvrtina mladih žena izlazi s tri muškarca odjednom, a gotovo trećina je spremna zaprositi muškarca! Čak 65 posto žena pozvalo bi muškarca na spoj, a četvrtina ispitanica rekla je kako vole osjećaj kontrole kada pozovu muškarca, dok je 27 posto njih odgovorilo kako tradicionalna pravila izlaženja više ne postoje.

Čini se da su muškarci nešto tradicionalniji jer je svaki sedmi muškarac u studiji priznao da bi bio užasnut da ga žena zaprosi, a njih 54 posto bilo bi sretno. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene