Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kumovao alkohol

Makljaža u zrakoplovu: Ratoborne žene se potukle zbog glasne glazbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su sudionice tučnjave privedene jednom nakon što je pilot zrakoplov uspješno prizemljio.

Dvije pijane djevojke uspjele su isprovocirati žestoku tučnjavu u zrakoplovu koji je u srijedu ujutro krenuo iz Baltimorea prema Los Angelesu.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti'' Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Naime, njih dvije su odlučile prisutne častiti glasnom glazbom iz golemog kazetofona kakve su ljudi nosili na ramenima u osamdesetima, a kada ih je neka od iznerviranih putnica upozorila da se stišaju, jedna je od tih pijanih djevojka ustala i bahato upitala: što ćeš poduzeti po tom pitanju?

SEKS I LAŽI U AVIONU Kabinsko osoblje otkrilo svoje 'prljave' tajne

Nas njezinu nesreću, dotična je odmah prešla s prijetnji na djela, te su istog trenutka šake počele letjeti na sve strane.

U tučnjavu su se uključile još dvije putnice, a dio tog obračuna je u međuvremenu 'osvanuo' na popularnim mrežama.

Bilo kako bilo, pilot je unatoč sukobu zrakoplov uspješno prizemljio, a u putničku su kabinu odmah po slijetanju ušli predstavnici FBI-ja koji su ratoborne djevojke priveli. 

 

A video posted by Magu (@sweetassmagu) on

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene