Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letjelica iznad San Diega

Žena snimila NLO iznad uklete staje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena iz San Diega uvjerena je kako je iznad jedne uklete staje fotografirala NLO. Njene fotografije prenijeli su gotovo svi NLO blogeri.

Ellen Henry članica je Društva povjesničara iz San Diega te je u sklopu jednog projekta fotografirala 113 godina staru staju u mjestu Edgemoor za koju se vjeruje da je ukleta. Nakon što je razvila slike zamijetila je zanimljiv oblik u gornjem lijevom kutu fotografija, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao

'Usred dana sam fotografirala staju kako bismo promijenili fotografiju na našoj web stranici. Cijelo vrijeme sam gledala uokolo kako bih uhvatila dobar kadar. Tada na nebu nisam vidjela ništa neobično niti čula zvuk bilo kakve letjelice', rekla je Ellen objašnjavajući kako je neobičnu pojavu vidjela tek kad je kasnije pregledavala fotografije.

>> Ispod punog Airbusa proletio NLO

Tvrdi kako je prvo pomislila da se radi o greški u snimanju, no uvjerila se da nije tako kada je fotke prenijela u računalo.

'Nema šanse da se radi o komercijalnoj letjelici jer bih je čula. Neki mi kažu da je to možda bespilotna letjelica, ali nikada nisam vidjela takvu letjelicu bez krila ili propelera', kaže Ellen.

Cijela priča postaje još zanimljivija kad Ellen kaće da joj je, nakon što je fotografirala misterioznu letjelicu, fotoaparat prestao raditi. Je li Ellen snimila NLO, procijenite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene