Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona je izračunala

Za troje djece traži milijun dolara alimentacije - mjesečno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kenneth Griffin je vjerojatno slutio da bi ga ravod mogao skupo stajati, ali što je previše, previše je i za milijardera.

Američki milijarder Kenneth Griffin, koji je prošle godine zatražio razvod, požalio se da supruga od njega navodno od njega traži milijun dolara alimentacije mjesečno kako bi uzdržavala troje djece, piše Huffington Post.

Anne Dias Griffin napravila je i popis mjesečnih troškova - 6800 dolara za namirnice, 7200 dolara za objedovanje u restoranu, 8000 dolara za poklone, 300 tisuća dolara za putovanja privatnim avionom, 160 tisuća dolara za plaćanje smještaja na odmoru, 60 tisuća za uredski prostor i zaposlene.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Slika nije dostupna Skup razvod Berlusconija čeka alimentacija od 3,5 milijuna eura mjesečno?

Biste li poslušali savjete jednog od najbogatijih ljudi?

Griffin je direktor investicijskog društva Citadel, a prošle je godine prema magazinu Forbes zaradio 1,1 milijardu dolara. Ukupna imovina procjenjuje mu se na pet milijardi dolara.
Supruga tvrdi da je troškove izračunala na temelju onoga što je njihovoj djeci trebalo osigurati i dok su bili braku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene