Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zemlja porijekla: priroda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suvremena znanost i prehrambena struka sve više potvrđuju globalni trend zanimanja za zdravije namirnice, posebno one organskog podrijetla.

Na našem tržištu, kao mjesta za kupnju zdrave ekološke hrane, najviše se ističu bio&bio trgovine, koje su specijalizirane isključivo za namirnice i proizvode organskog podrijetla.

Pročitajte i ovo PR GLJIVE I MIKROBIOM Jerry Angelini: Gljive su iznimno snažne u očuvanju zdrave mikroflore Slika nije dostupna bio&bio radionica u Makronovi Hrana za mozak

Zagrizite domaću eko jabuku

Povrće i voće iz organskog uzgoja ne sadrži štetne kemijske i sintetske pesticide i ostale toksine poput konvencionalnih plodova. Ukusnije je, bogatije vitaminima i ostalim nutrijentima te stoga neupitno zdravije. Bitna im je prednost i to što njihov uzgoj ne onečišćuje tlo i vodu, a baš zato zahtijevaju posebnu njegu, znanje i trud eko poljoprivrednika. bio&bio trgovine prepoznate su po svojoj bogatoj ponudi ekološkog voća i povrća s velikim izborom domaćih kultura. Posebnost trgovinama daje i ekskluzivna ponuda domaćih namirnica s najstarijeg ekološkog imanja Zrno iz okolice Zagreba, koje svoju proizvodnju plasiraju upravo kroz bio&bio trgovine.

Najpopularniji su domaći eko proizvodi

Sve češći su izbor upravo hrvatski organski proizvodi kojih je na bio&bio policama više od 1000. bio&bio podržava razvoj domaće ekološke poljoprivrede te već više od 10 godina njeguje suradnju s hrvatskim eko poljoprivrednicima. Danas, uz vlastito eko imanje Zrno, aktivno surađuje s više od 30 hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih eko gospodarstava diljem Hrvatske a broj kooperanata raste iz dana u dan. Posebna se pažnja pritom posvećuje upravo raznolikom izboru organskog voća i povrća: svježa salata, mrkva, blitva, krumpiri ali i domaće mandarine i niz drugih svježih namirnica svakodnevno se dostavlja s polja naših poljoprivrednika kojima bio&bio jamči otkup robe po fer cijenama. Upravo ovakva vrsta partnerstva, uz stalnu edukaciju i podršku, bitno utječe na razvoj domaćih eko gospodarstava kojima je najbitnija mogućnost plasmana njihovih proizvoda.

Prodavači bio&bio trgovina kao savjetnici

Kako bi se što lakše snašli kroz raznovrsnu ponudu organskih proizvoda, kojih je na bio&bio policama više od 3000, rado će vam na usluzi biti stručni bio&bio prodavači. Stoje na raspolaganju za sva pitanja, savjete i ideje za korištenje proizvoda ali i prijedloge finih recepata. Svi su redom i sami strastveni eko aktivisti, ljubitelji zdravog života i vrsni kuhari ili barem strastveni eksperimentatori koji sa svojim kupcima rado dijele zanimljive recepte koje možete pogledati na popularnoj web stranici www.biobio.hr.

Više informacija možete dobiti na www.biobio.hr i besplatnom info telefonu bio&bio trgovina 0800 246 246.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene