Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosio ih cijeli dan

Želio dokazati da su žene slabiji spol, pa ubrzo požalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je novinar u uvjerenju da nije toliko strašno hodati u štiklama, odlučio cijeli dan nositi tu neudobnu vrstu obuće.

Brandon Cohen, novinar iz Los Angelesa, odlučio je jedan cijeli dan provesti u štiklama kako bi pokazao da su žene 'slabiji spol' jer se često žale da štikle nisu udobne.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

Pokazalo se kako će njegov plan završiti već u trenutku kada je obuo sandale na visoku petu. Čim je ustao i počeo hodati rekao je da je u agoniji. 'Već me toliko boli da je to zaprepašćujuće', rekao je dok je hodao hodnikom.

U 10 godina udvostručio se broj žena koje pate zbog visokih peta

Videom je zabilježio cijeli dan koji je proveo u štiklama, a osim što se može vidjeti kako neprirodno hoda, u više navrata može se i čuti kako se žali.

'Sad vidim zašto su žene često lošeg raspoloženja. Ja u ovoj obući želim pobiti sve'; 'Želim smrt. Molim vas, pustite me da umrem'; 'Ne mogu više, dovezite auto'...

Na kraju, oko 19 sati, priznaje kako je planirao još izaći u klub i plesati, ali da ne može i kako će nakon iscrpljujućeg dana hodanja u štiklama, otići leći u krevet i spavati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene