Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prašina omela planove

Zbog vulkana zapeli na Tajlandu pa se tamo vjenčali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako zbog vulkanske prašine nisu mogli stići na svoje vjenčanje u domovinu, slovački par pred web kamerama vjenčao se na Tajlandu.

Iako su neke europske aviokompanije odlučile letjeti i unatoč oblaku vulkanske prašine, Tajvanske vlasti ne dopuštaju uzlijetanje aviAP. Tako je vjenčanje mladog slovačkog para koji se ondje odmarao prije velikog slavlja, postalo upitno.

na Tajvanu su od 27. ožujka i nisu se mogli vratiti kući zbog otkazanih letova.

Pročitajte i ovo Slovačka policija ispred zgrade u kojoj živi osumnjičenik za napad na premijera Roberta Fica Pokušaj ubojstva Napadača na slovačkog premijera policija dovela u njegov stan: Poznato je što su odnijeli Viktor Orban Polarizirajuća klima Orban nakon atentata na slovačkog premijera: "Fico je između života i smrti"

>> Nema letova pa rekli ‘da’ pred kamerama

Uprava hotela Orhard Par u kojem su odsjeli saznala je za njihov problem te su im ponudili da se vjenčaju kod njih i da se cijela ceremonija prenosi web kamerama kako bi sudbonosnom događaju mogli svjedočiti i njihovi bližnji. Par je kazao kako im je put na Tajvan bio nezaboravan, a sigurno je i da će ga pamtiti po danu kada su postali supružnici. ‘Nikada nećemo zaboraviti Tajvan, nikada ne ćemo zaboraviti ljude koje smo ovdje susreli’, rekao je Juraj.

Vjenčanje ovog sretnog para možete pogledati u priloženom videu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene